1. Anasayfa
  2. Bilgi

One More Bant Kullanıcı Yorumları 2023

One More Bant Kullanıcı Yorumları 2023
One More Bant kullanıcı yorumları

One More bant kullanıcı yorumları bu bandı kullanmak isteyenler tarafından oldukça merak edilmektedir. Vatandaşlar satın almadan önce One more bant kullananların yorumlarına önem vermektedir. Bizde bu yazımızda One more bant nedir, ne işe yarar, One More bant zararları, One More bant yapıştırma noktaları ve Onemore bant şikayetleri hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

One More Bant Nedir ? Ne İşe Yarar ?

One More Bant nedir sorusuna kısaca cevap verecek olursak, One More Bant vücutta ağrı olan yere yapıştırdığınızda ağrıyı hissedilir şekilde hafifleten hatta bazı durumlarda tamamen yok eden bir etkiye sahiptir. One More ağrı bantları firmanın en popüler en çok kullanılan ürünlerinin başında gelmektedir. One More, 2014 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulmuş firmadır. Üretici firmanın açıklamasına göre toplamda 3 milyonun üzerinde ürün kullanıcısı vardır.

One More Kullanıcı Yorumları

One More Bant Kullanıcı Yorumları

One More Bant yorumları bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. Satın almadan önce yorumlara bakarak fikir edinen vatandaşlar için farklı platformlarda bulunan bazı yorumları derledik.

  • Ben bir sonucumu paylaşmak istiyorum geçen hafta yengem safra kesesinden ameliyat olacaktı ama kalp damarlarında tıkanıklık çıktı Aydın Üniversitesine yönlendirdiler, 1 hafta ürünleri kullanma sonucu dün Aydın Üniversitesine gittiğimizde damarlar açılmıştı. İnanamadık.
  • Boyun şikayetiyle kullanmaya başladım. Eğrilik vardı ve dayanılmaz bir ağrım vardı. Şuan 5. bandı kullanıyorum boynumda ağrım kalmadı, boynumda gözle görülür düzleşme oluştu. Bugün emar sonucumu fizik doktoruna gösterdim ve bandı anlattım doktor devam et dedi. Ben gerçekten herkese tavsiye ederim.
  • Ürün çok etkili kullandığım ilk üç günde boyun ağrım kalmadı ama fiyat olarak çok pahalı başka sitelerde 450 bin civarı satılıyor
  • Annemin bel ağrısı için aldım, üç gündür kullanıyor, gece rahat uyuduğunu ve ağrıların baya hafiflediğini söyledi, inşallah böyle devam eder.
  • Annemle 2 tane denedik yorumlarına bakarak aldım yapışkanı hiç iyi değil hemen çıktı yarım saat olmadan evet çok yanma yapıyor ağrıyı hafifletiyor eskiden yakılar vardı onların bantları ne kadar sağlam olurdu bu koli bandı gibi ince keşke sağlam yapsaydınız o zaman hakkını verirdiniz.

One More Bant Zararları

One More bant zararları satın almak isteyenler tarafından merak edilmektedir. Bizim yaptığımız araştırma neticesinde ürünün herhangi bir zararı olduğuna rastlamadık. Genel olarak ürün yorumları olumlu olsa da memnun kalmayan kullanıcılarda vardır. One More bant zararlarından ziyade ürünün bazı kişilerde işe yaramaması söz konusudur.

One More Bant Yapıştırma Noktaları

One More bant kullanımı oldukça kolaydır. Ürünü yapıştırmadan önce yapıştıracağınız bölgenin temiz ve tüysüz olmasına dikkat etmelisiniz. One More bant yapıştırma noktalarına yapıştırıldıktan sonra etki süresi ortalama 48 saattir, 48 saat sonunda ürünü yenisi ile değiştirebilirsiniz.

One More Bant Yapıştırma Noktaları

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir