1. Anasayfa
  2. Bayilik Başvurusu

2023 Midyeci Ahmet Bayilik Başvurusu, Şartları

2023 Midyeci Ahmet Bayilik Başvurusu, Şartları
midyeci ahmet bayilik

Midye özellikle kıyı şehirlerinde bir çok insanın severek tükettiği deniz ürünlerinden biridir. Midye hakkında bilmek istedikleriniz ve midyeci Ahmet bayilik şartları hakkında detaylı bilgiyi yazımızın devamında vereceğiz.

Midye Hazırlama

Midye, denizciler tarafından su altından çıkartılan ve yiyecek olarak önümüze gelmeden önce bir çok işlemden geçen leziz bir deniz ürünüdür. Midye hazırlama işlemleri için bazı malzemeler kullanılmaktadır. Midyenin içeriğinde olan malzemeler ;

  • Pirinç,
  • Zeytinyağı
  • Soğan,
  • Toz şeker,
  • Dereotu,
  • Nane,
  • Kuş üzümü,
  • Karabiber

Lezzetli bir midye dolma için gerekli malzemeler bu şekildedir. Midyeleri güzelce temizledikten sonra yukarıda belirttiğimiz malzemeleri karıştırıp midyelerin içerisini doldurabilirsiniz. İçini doldurduğunuz midyeleri tencere içerisine dizdikten üzerine bir miktar su koyup kaynayarak pişmesini beklemelisiniz.

Midyeci Ahmet Bayilik

Kendi işinin patronu olmak veya girişimcilik yapmak isteyen bir çok kişi midye satmak için iş yeri açmak istemektedir. Çünkü midye kar marjı yüksek bir üründür. Milyonlarca insanın severek tükettiği midye bir çok kişiye de ekmek kapısı olmuştur.

Türkiye’nin en çok tanınan midyecisi Midyeci Ahmet, yakın zamana kadar ilk şubesi olan İstanbul/Beşiktaş şubesiyle hizmet veriyordu. Son zamanlarda artan talepler üzerine İstanbul’da 2 Ankara’da ise 1 yeni şube açmıştır.

Bizde bu yazımızda midyeci Ahmet bayilik veriyor mu ?, midyeci Ahmet bayilik şartları nelerdir ?, midyeci Ahmet bayilik ücreti ne kadar gibi sorular olmak üzere bir çok sorunuza cevap vereceğiz.

Midyeci Ahmet artık herkes tarafından bilinen bir marka haline gelmiştir. Yakın zamana kadar yalnızca yurt dışına bayilik vereceği bilinen Midyeci Ahmet artık Türkiye geneline de bayilik vermektedir. Marka bilinirliği ve hijyen hassasiyeti sebebiyle midyeci Ahmet bayiliği almak size çok fazla avantaj sağlayacaktır.Midyeci Ahmet çok bilinen bir markadır sizde midye işine girmek istiyorsanız kesinlikle midyeci Ahmet bayilik almalısınız.

Midyeci Ahmet Bayilik Veriyor Mu ?

Bir çok kişinin merak ettiği sorulardan biriside midyeci Ahmet bayilik veriyor mu sorusudur. Bu soruların sebebi yakın zamana kadar midyeci Ahmet’in bayilik vermiyor olmasıdır. Yakın zamana kadar yalnızca yurt dışı bayiliği veren midyeci Ahmet artık yurt içi bayiliği de vermektedir.

Midyeci Ahmet Bayilik Şartları Nelerdir ?

Midyeci Ahmet bayilik vermek için oldukça seçici davranmaktadır. Bayilik vermek için bir takım şartlar sunmaktadır.

Bayi yapmak istediğiniz iş yeri yaya ve araç trafiğine uygun işler bir noktada olması gerekir.

Midyeci Ahmet bayilik için 2 farklı konsept sunmaktadır.

KONSEPT 1:
Midyeci Ahmet (Esnaf): Sadece Midye Dolma

Bu konsepti aldığınızda yalnızca midye dolma satışı yapabilirsiniz. 10 Yıllık isim hakkını da konsept ile birlikte alırsınız. Bayili olacak olan yerin alanı depo hariç, toplam alan m2’si maksimum 50 m2, yola bakan cephe ise maksimum 3 metre olmalıdır. Ayrıca Net ciro üzerinden ise aylık %5 loyalty alınmaktadır.

Bayi yapmak istediğiniz işi yeri giriş katında olmalıdır. Soğuk hava deposu alanı en az 6 m2 olmalıdır.

KONSEPT 2:
Midyeci Ahmet (Tavalı): Midye Dolma ve Kokoreç

Bu konsepti aldığınızda ise midye dolma’nın yanında kokoreç de satabilirsiniz.10 yıllık isim hakkını da bu konsept ile birlikte alırsını. Depo hariç, toplam alan m2’si minimum 100m2, yola bakan cephe ise minimum 4 metre olması gerekmektedir. Yine aylık net ciro üzerinden %5 loyalty alınmaktadır.

İş yeri giriş katında olmalıdır. Soğuk hava deposu alanı en az 20 m2 olmalıdır.

Midyeci Ahmet Bayilik (Franchise) Başvurusu

Kendi işinizin patronu olmak ve yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız midyeci Ahmet güzel bir tercih olacaktır. Yukarıda ki şartları karşılayabileceğinizi düşünüyorsanız Midyeci Ahmet bayilik başvurusunda bulunabilirsiniz.

Peki Midyeci Ahmet bayilik başvurusu nasıl yapılır ? Aşağıda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklayarak Midyeci Ahmet resmi sitesi üzerinden bayilik başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvurunuz değerlendirmeye alındığında sizinle vermiş olduğunuz iletişim bilgileri üzerinden irtibata geçilecektir.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 1
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir