1. Anasayfa
  2. Diğer Başvurular

2023 Banka Staj Başvuruları

2023 Banka Staj Başvuruları
2020 STAJER ALIMI YAPAN BANKALAR

Birçok banka, bankada çalışması için staj başvuruları alıyor. Her bankanın kendine özgü stajyer alımı detayları bulunmaktadır. Bunlar bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Bu konuda sizlere bankaların stajyer şartlarını ve alımları hakkında detaylı bilgilerini vereceğiz.

Akbank

Akbank, her yıl stajyer öğrenci alan finansal kurumlardan birisi. Stajyerlerin gerçek iş hayatlarını deneyimleyecekleri bu ortamda Akbank, gerekli lisans bölümlerinde 2, 3 veya 4. sınıf öğrencisi olan her öğrenciyi kabul etmektedir. Akbank, şu anda stajyer başvurularını kapatmış durumdadır. Başvuruları Akbank’ın resmî web sitesi üzerinden takip edebilirsin.

Albaraka Türk

Albaraka Türk, staj yapan öğrencilere her zaman kapısını açık tutmuştur. Her dönemde staj için gidebileceğiniz ve staj zorunluluğu olan öğrencileri geri çevirmeyen banka, başvuruları almaktadır.

Denizbank

Denizbank, şu anda staj öğrenci kabul etmemektedir. Yılın belirli zamanlarında kendi web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından staj ile ilgili alımları duyurmaktadır.

Yapı Kredi

Yapı Kredi, her yıl 2 defa staj alımları yapmaktadır. 3 ay boyunca staj yapabileceğin Yapı Kredi bankasında staj alımları başladığında resmî web sitesinden duyuru yayınlanacak.

ING

ING, bankasında 3 ve 4. sınıf öğrencilerini kabul etmektedir. Öncelikli olarak staj zorunluluğu olan öğrencileri işe alan ING, staj başvurularını Haziran ve Eylül aylarında almaktadır.

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası, meslek lisesi öğrencileri için her yıl Temmuz ve Eylül’de staj başvuruları alırken meslek yüksek okulu ve üniversite öğrencileri için ise yaz döneminden 1 ay önce staj başvurularını kabul etmektedir.

Garanti Bankası

Bu banka, 1. sınıftan 4. sınıfa kadar her öğrenciyi staj için kabul etmektedir. Garanti Bankası, her yıl yaz ve kış dönemlerinde başvuru formlarını öğrencilerle paylaşmaktadır. Staj başvuruları ile ilgili duyuruları Garanti Bankası’nın resmî web sitesinden takip edebilirsiniz.

QNB Finansbank

Staj başvuruları yapan öğrencilere online genel yetenek sınavı uygulayan QNB Finansbank, sınavın sonucunda başarılı adaylar ile mülakat yapmaktadır. Üniversitede lisans bölümü okuyan olan 3 ve 4. sınıf öğrencileri veya meslek yüksek okulunda 2. sınıf okuyan öğrenciler başvuru yapabilir. Nisan ayında başvurular başlarken öğrenciler yaz döneminde 1-2 ay staj imkanı almaktadır.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir